gototopgototop
Untitled Document
gototopgototop
gototopgototop

nieuws

Toonzaal Genk gesloten …

 

Toonzaal Kinrooi in nieuw kleedje …

 

Een pracht van een pergola …

 

Baens & aardhuis‘Utopia’      

 

FIN-project Aluminium ... topprestaties van kwaliteit en warmte-isolatie!

 

referenties

Froyen & Zeitler, voorheen D-Ice, staat bekend om zijn prestigieuze interieurontwerpen voor de projectmarkt...

FIN-project Aluminium ... topprestaties van kwaliteit en warmte-isolatie!

Het aluminium systeem FIN-project is een aluminium raamsysteem dat een goede warmte-isolatie biedt door de meerwandige kunststof verbindingsprofielen met een aangeëxtrudeerde middendichting. Zowel het profiel als het glas wordt perimetrisch verkleefd voor een optimale stabiliteit en dichtheid. Dit kan bij dubbel en drievoudig glas. Door het aluminium design is het mogelijk heel smalle profielaanzichten en verschillende profileringen te hanteren. Zelfs een geheel verdekt liggende vleugel levert geen problemen op. Tot slot kan men aan binnen- en buitenzijde verschillende kleuren makkelijk en kosteloos toepassen.


Finstral FIN-project
FIN-Project is een nieuw, revolutionair aluminium raamsysteem dat een prima warmte- isolatie biedt door de meerkamer-verbindingsprofielen met aangeëxtrudeerde middendichting.
Naast het moderne uitzicht, onderscheiden de FINSTRAL aluminium ramen en deuren zich vooral door de prima isolatiewaarden tot Uw 0,84 W/m2K. Het profiel en het glas worden rondom verkleefd voor een optimale stabiliteit en dichtheid. Dit geldt voor zowel dubbel- als drievoudig glas.
Het design wordt gekenmerkt door uitermate smalle profielaanzichten, verschillende profileringen en zelfs een geheel, echt, verborgen vleugel.
De Young-Line variant met de zeer slanke, haast onzichtbare raamvleugel toont meer glas en levert dus grote lichtinval. De klassieke variant is nu nog mooier en nog slanker, met een zeer elegant profielaanzicht aan de binnenzijde.

De ramen en deuren van FIN-Project tonen een uitzonderlijke lucht-, wind- en waterdichtheid dankzij de middendichting.
Standaard wordt er een hoogwaardig 130 kg beslag gemonteerd dat samen met de stabiele dichtingen zorgt voor een duurzame functionaliteit.
Net zoals alle andere raam- en deurprofielen van FINSTRAL zijn ook de elementen van FIN-Project volledig recycleerbaar en dragen ook deze duurzame producten bij tot een beter milieu.