gototopgototop
Untitled Document
gototopgototop
gototopgototop

nieuws

Toonzaal Genk gesloten …

 

Toonzaal Kinrooi in nieuw kleedje …

 

Een pracht van een pergola …

 

Baens & aardhuis‘Utopia’      

 

FIN-project Aluminium ... topprestaties van kwaliteit en warmte-isolatie!

 

referenties

Froyen & Zeitler, voorheen D-Ice, staat bekend om zijn prestigieuze interieurontwerpen voor de projectmarkt...

projectbouw

projecten

 

Ons doel … tegemoetkomen aan ieders wensen. Omdat we willen dat het eindresultaat uitstekend is, houden we ook alles in eigen hand. We kiezen onze producten zelf, vervaardigen alles in eigen atelier en hebben onze eigen plaatsingsploegen. Dat maakt dat we zorgen voor een stipte opvolging, kunnen waken over de kwaliteit én flexibel op alle vragen kunnen inspelen.

Kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijk contact en respect voor gemaakte afspraken staan voorop. Met een eigen atelier, deskundige medewerkers en moderne technologieën kunnen we steeds aan de eisen van onze klanten voldoen.

Ons team is uit het juiste hout gesneden om elke woondroom te realiseren. Wij zetten alles op alles om je binnen- en buitenschrijnwerk tot in de puntjes af te werken. Of het nu om ramen, deuren, keuken-, badkamerkasten, dressings, maatmeubilair, project-, horeca- of winkelinrichting gaat; de rode draad is en blijft kwaliteit. De liefde voor het vak en de drang om elke keer de lat zo hoog mogelijk te leggen, maakt dat wij al onze projecten met de grootste voldoening afwerken. En dat zie je, dat voel je …

We tekenen er dus voor om maatwerk te leveren in perfecte kwaliteit. Met minder zijn we niet tevreden …