gototopgototop
Untitled Document
gototopgototop
gototopgototop

nieuws

Toonzaal Genk gesloten …

 

Toonzaal Kinrooi in nieuw kleedje …

 

Een pracht van een pergola …

 

Baens & aardhuis‘Utopia’      

 

FIN-project Aluminium ... topprestaties van kwaliteit en warmte-isolatie!

 

referenties

Froyen & Zeitler, voorheen D-Ice, staat bekend om zijn prestigieuze interieurontwerpen voor de projectmarkt...

Froyen & Zeitler, voorheen D-Ice, staat bekend om zijn prestigieuze interieurontwerpen voor de projectmarkt...

 

Om zijn weldoordachte ontwerpen tot leven te wekken, stelt eigenaar en architect Sandor Zeitler hoge eisen aan de uitvoering. Dat was voor een luxueus gezinsappartement in Residentie Bokrijkpark niet anders. “Baens werd door de bouwheer van dit grootschalige project al aangesteld tot aannemer-­‐afwerker, maar zelf werden we ingeschakeld door een gezin met drie kinderen dat het interieur van hun ruime appartement (400 m²) samen met ons wilde aftoetsen. Omdat Baens van bij het begin een goede indruk op ons maakte, besloten we dan ook de interieurafwerking aan hen over te laten. Zowel maatmeubilair, wanden, plafonds, als schilder-­‐ en behangwerken namen ze voor hun rekening. Ook omhelsden de werken de bekleding van het 3,5 meter lange aquarium en een gebogen meubel dat niet alleen het bed maar ook het bad bevat. Zowel de bewoners als ikzelf zijn erg tevreden over het schitterende eindresultaat waarin kwaliteit en esthetiek de boventoon voeren. Wij zijn alvast overtuigd van de expertise van Baens en zullen ook in de toekomst beroep op hen doen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achter de poort van het Fonteinhof...

 

 

... in Borgloon schuilt een uitgestrekt domein

met daarop een prachtig in ere hersteld stuk erfgoed. Nadat Hendrik Reyskens en zijn echtgenote Hilde Vanholst in 2003 besloten om het Fonteinhof nieuw leven in te blazen, volgde er een werk van lange adem. “Met een grondige renovatie wilden we het Fonteinhof terug de glorie van weleer schenken, zonder daarbij de ziel te verloochenen”, aldus Hendrik Reyskens. “Ook alle 84 ramen, 14 deuren en een groot aantal binnendeuren van dit geklasseerd pand waren aan vervanging toe. Al het schrijnwerk moest dus volgens een bepaald profiel vervaardigd worden, wat toch enig vakmanschap vereist. Verder hechtten we ook veel belang aan de onderhoudsvriendelijkheid ervan.” Via een tevreden kennis kwamen we bij Baens terecht. “Het onversneden vakmanschap, de competitieve prijs en het meedenkend team deden ons overstag gaan om voor Baens te kiezen. Na een bezoek aan het houtverwerkingsatelier, waar het werkplezier op de gezichten van de jonge schrijnwerkers stond te lezen, waren we helemaal overtuigd van Baens zijn passie voor hout. De goede samenwerking, vlotte communicatie en stipte opvolging maken van ons een erg tevreden klant.”

 

 

 

Een pracht van een pergola...

 

Om haar woondroom te vervolledigen, wilde de Familie Truyen – Van De Casteele een mooi uitgewerkte pergola in de tuin.

 

“Als verbindingsstuk tussen huis en tuin en als overdekt terras waar het aangenaam vertoeven is”, vertelt Frank Truyen. “Na gewerkt te hebben met een tuinarchitect, wisten we heel goed hoe die pergola eruit moest zien. Omdat we in eerste instantie een betrouwbare vakman zochten, met kennis van zaken, hebben we vooraf bij vrienden en familie gepolst naar positieve ervaringen. Uit die gesprekken bleek dat een aantal vrienden zeer tevreden waren over het werk van Baens, die voor hen een veranda had gerealiseerd. Na een eerste kennismaking en het vergelijken van een aantal offertes, besloten we dus ook om met Baens in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van, want de pergola is helemaal naar onze zin. Het resultaat is een overdekte constructie die tegen het huis werd gebouwd, met een halfdichte wand uit vezelcementplaten, zodat we uit de wind kunnen zitten. De ‘Long Island’-stijl en de balustrade geven het geheel extra cachet.”

 

1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

(klik op de afbeelding om te scrollen)