fbpx

Ramen & deuren

Hout | Aluminium| PVC

Interieur

Keuken| Badkamer | Dressing | Divers

Totaalinrichting

Nieuwbouw | Renovatie | Winkel & kantoor

Ramen & Deuren

Hout | Aluminium | PVC

Interieur

Keuken | Badkamer | Dressing | Divers

Totaalinrichting

Nieuwbouw | Renovatie | Winkel & kantoor

 1 – Ramen & Deuren

Hout

Hout charmeert, zowel voor landelijke ramen bij de rustieke woning, als voor moderne ramen bij de strakkere ogende woning. In ons eigen atelier werken wij duurzaam buitenschrijnwerk in hout tot in de puntjes af. Kies je voor een raamprofiel in hout, dan kies je voor een uniek design, een natuurlijk uitzicht en warme uitstraling, goede isolatiewaarden, bescherming en zekerheid en een optimale geluidswering!

Houten buitenschrijnwerk wordt volledig vervaardigd in ons eigen atelier.

Ontdek hier ONS volledige HOUT-gamma

Aluminium

Beoog je een strakke look bij een hedendaagse woning? Aluminium ramen zijn slank en elegant. Daarboven zijn ze bijzonder kwaliteitsvol, licht in profiel maar stevig in zijn geheel. Ook naar isolatiewaarden toe weet aluminium te overtreffen. Aluminium ramen komen in aanmerking voor passiefbouw of de bouw van lage energiewoningen.

Reynaers is dé partner als het gaat over aluminium-systemen.

PVC

Wanneer je graag de keuze hebt tussen verschillende kleuren en tinten, dan is pvc het ideale raamprofiel.  Moderne pvc ramen bieden je een grote stijlvrijheid, zijn onderhoudsvriendelijk en isoleren thermisch bijzonder goed. Pvc profielen zorgen voor een optimaal warmtebehoud met minder energieverbruik als eindresultaat. 

Finstral is dé partner als het gaat over PVC-systemen.

 2 – Interieur

Keuken

Landelijke stijl roept een zekere sfeer van nostalgie op. Een modern ingerichte keuken met alle gesofisticeerde keukenapparatuur, maar toch afgewerkt met een vleugje romantiek. In een landelijke keuken voel je je meteen thuis. Het enige wat je nog hoeft te doen, is genieten.

Een moderne keuken, puur in zijn eenvoud en strak in de afwerking. Een minimalistische keuken kenmerkt zich door zijn greeploze kastdeuren en hoekige vormen. Van alle tinten grijs tot fel gekleurd: er zijn vele mogelijkheden om jouw strakke keuken kleur te geven.

Het grote voordeel van een tijdloze keuken? Je kiest niet voor een trend, wel voor een keukenstijl waarvan je 100 procent zeker weet dat je het na verloop van tijd nog altijd smaakt.

Kom onze keukens op maat in de toonzaal ontdekken, of vertel ons wat wij voor jou kunnen betekenen.

Dressing

Een dressing verbindt de badkamer met de slaapkamer, of sluit aan bij één van de ruimtes. In een dressing kan je niet alleen kledij, schoenen, … kwijt, ze kan een ware blikvanger vormen. Met een maatkast heb je alles netjes op orde. Je hoeft niet meer over een aparte kleerkast te beschikken.

Blijf niet langer wegdromen, en laat je verrassen door ons maatwerk.

Badkamer

Gezellig relaxen in de badkamer, dat kan alleen maar wanneer de badkamer zich hier volledig toe leent.
Klassieke of moderne badkamerkasten, staande of zwevend waarin jouw wastafel helemaal tot zijn recht komt. Wij doen het nodige voor de inrichting van jouw badkamer en ontwerpen de perfecte badkamermeubelen.

Laat je inspireren door onze mooie referenties. Wij staan je graag bij in de realisatie van jouw badkamerwensen.

Divers

Een bibliotheekkast, vitrinekast, tv-kast, room divider op maat: ingebouwde kasten op maat bieden je een handige opbergmogelijkheid, maar vooral vormen ze een ware blikvanger in jouw leefruimte.

Wens je een bureau op maat? Wij ontwerpen jouw bureau, zwevend of als hoekbureau, zoals je het ergonomisch wenst.

Jouw idee wordt ons ontwerp. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van inbouwkasten. Onze interieurvormgevers adviseren je.

 3 – Totaalinrichting

Nieuwbouw

Ons team is uit het juiste hout gesneden om de volledige woninginrichting aan te pakken. Met een eigen atelier, deskundige medewerkers en de modernste technologieën voldoen we aan jouw totale wensenpakket om de living, keuken of badkamer van kasten op maat te voorzien..

Renovatie

Wij bij Baens bieden totaalontzorging, ook als het gaat om renovatie. Wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw renovatieproject tot een succes te maken. Onze professionele en betrouwbare dienstverlening omvat ook advies op maat, waarbij we samenwerken met u om uw visie te realiseren en uw renovatiedoelen te bereiken. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Bij ons afwerkingsbedrijf bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap bij elke stap van uw renovatieproces.

Winkel & kantoor

Ook voor winkelinrichting of de inrichting van kantoren, horecazaken of zelfstandige praktijkruimten kunnen wij uw onderneming volledig ontzorgen door een geslaagd eindresultaat op maat te garanderen.

Onze ramen en deuren staan altijd open!

Wil je samen met ons de handen in elkaar slaan of meer weten hoe wij te werk gaan? Contacteer ons gerust!

Je kan ons hier vinden

Leuerbroek 1002, 3640 Kinrooi (België)

M-V: 8u30 – 17u00

Z-Z: Op afspraak

Telefoon

+32 (0)89 70 01 20 (klik & bel)