Ons Verhaal

Familiebedrijf | >50 jaar ervaring | Eigen vakmensen | Eigen atelier

1981 - Oprichting familiezaak

Guido vervoegde zijn vader en 3 broers in het stukadoorsbedrijf. Guido wou echter innoveren en startte met droge afwerking, een duurzame en meer flexibele oplossing.

Totaalrenovatie binnendeuren buitendeuren
Schrijnwerkerij

1988 - Eigen atelier

De oprichting van Baens Afwerkingsbedrijf nv. zoals we het bedrijf vandaag kennen met een toevoeging van een eigen schrijnwerkerij en heeft sindsdien de productie van ramen en deuren in hout en trappen in eigen huis.

2003 - Uitbreiding dienstverlening

Baens specialiseerde zich ook in maatwerk voor zowel woning als utiliteitsbouw. Naast samenwerkingen met externe interieurarchitecten werd het team versterkt met eigen ontwerpers.

Ramen en deuren
Schrijnwerk

2022 - Nieuwe kapitein aan het roer

Gunther Vangeloven heeft zich aangesloten bij Baens Afwerkingsbedrijf, waar hij de dagelijkse leiding overneemt van Guido Baens. Door deze beslissing zet het bedrijf zich actief in voor een duurzame toekomst. De schrijnwerkerij neemt langzaam de bovenhand in de activiteiten. De combinatie van een sterk team en een modern machinepark maakt het mogelijk voor Baens om zich te onderscheiden tot ver buiten de provinciegrenzen.

1 grote familie

“Ik word nabij betrokken bij de realisatie van elk project bij Baens en ik kan volledig mijn ding doen. Ik ben fier om voor Baens te werken en achteraf te zeggen dat ik aan deze prachtige projecten heb meegewerkt.”

Gwen Geelen

Bediener van Conturex

“Bij Baens worden super veel kansen gegeven aan alle werknemers en is er elke dag wel een nieuwe uitdaging. Zo heb ik laatst promotie gemaakt naar mijn huidige functie. En hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Davy Vanderstegen

Opmeter

Vanaf mijn eerste dag bij Baens kwam ik in een dynamisch team terecht met toffe collega’s die zonder moeite al hun ervaring, kennis met mij wilden delen. Daarom een inspirerende een leerrijke werkomgeving!

Stef Snellen

Interieurbouwer

Onze ramen en deuren staan altijd open!

Je bent van harte welkom in onze toonzaal waar wij jou met plezier ontvangen en wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden die Baens jou kan bieden!

Contactformulier

Je kan ons hier vinden

Leuerbroek 1002, 3640 Kinrooi (België)

M-V: 8u30 – 17u00 

Z-Z & buiten kantooruren: Op afspraak

Telefoon

+32 (0)89 70 01 20 (klik & bel)